BÖLGE HALI YIKAMA LOGO
BÖLGE HALI YIKAMA HAKKIMIZDA YIKAMA AŞAMALARI FOTO GALERİ İLETİŞİM ADRESLERİ
24 SAATTE HALI TEMİZLİK
Pazar Cumartesi Günleri Açık Halı Yıkama
TELEFONLAR
ÜCRETSİZ SERVİS
Halı Yıkama Blogger Sayfası

En sosyal halı yıkama firmasıyız

Anadolu yakasının, sosyal medya üzerinden yayın yapan en sosyal halı yıkama firmasıyız. Google Plus sayfamız, facebook sayfamız, twitter sayfamız ve resmi bloğumuz olan blogger blog sayfamız ile, sosyal medya araçlarına bizden daha çok önem veren halı yıkama firması bulunmamaktadır. Şikayet, öneri ve istekte bulunabileceğiniz, her gün kontrol edilen sayfalarımız ile hizmetinizdeyiz. Sosyal medyada var olabilmek, ciddi bir özgüven ve iş hayatında ciddi bir profesyonellik gerektirmektedir.

Neden diğer halı yıkama firmaları sosyal medya araçlarını kullanmazlar
Online olarak onlarca, yüzlerce kişiye ulaşarak, müşteriler halı yıkama firmaları haklarında kötü yorum yapabilirler. Bu yorum ve paylaşımlarda günümüzde ciddi etkiler oluşturmakta ve firmanın iş hayatını sonlandırmasına kadar gidebilmektedir. İşte bu yüzden hiçbir halı yıkama firması sosyal medya araçlarını kullanmak istemez ve bu araçlardan çekinirler.

Bizler sizlere verdiğimiz önem ve işimizdeki profesyonellik anlayışı ile bu sosyal medya araçlarını çekinmeden kullanabilmekteyiz.
SOSYAL MEDYA
Bölge Halı Yıkama Google Plus Sayfası Bölge Halı Yıkama Facebook Sayfası



2015 - © Tüm hakları Bölge Halı Yıkama Servisi firmasına aittir. İzinsiz içerik kullanılamaz.   DMCA.com Protection Status