BÖLGE HALI YIKAMA LOGO
BÖLGE HALI YIKAMA HAKKIMIZDA YIKAMA AŞAMALARI FOTO GALERİ İLETİŞİM ADRESLERİ
24 SAATTE HALI TEMİZLİK
Pazar Cumartesi Günleri Açık Halı Yıkama
TELEFONLAR
ÜCRETSİZ SERVİS
Halı Yıkama Blogger Sayfası

Halılarınızı uzun ömürlü kullanın

Evlerimizde, iş yerlerimizde sürekli kullandığımız halılarımızda en çok yapmamız gereken birinci öncelik halımızı temiz tutmaktan geçiyor. Mümkün mertebe evlerimizde halılarımızı kaba kir ve pisliklerden mümkün olduğunca arındırmalıyız. Gündelik hayatımızda halınız için olduğu kadar sizin sağlığınız içinde gerekli olan en temel kriter halılarımızı her gün elektrikli süpürge veya gırgır diye tabir ettiğimiz kaba toz alıcı aletlerle temizlemekten geçiyor.

İkinci dikkat etmemiz gereken husus üzerine sıvı döküldüğü zaman mutlaka kullanmaya devam etmeyi bırakıp, kuruması için asmak ve kurumaya bırakmak. Kuruduktan sonra kullanmaya devam etmek hem sizin sağlığınız için hemde halınızın temiz kalması ve çok daha uzun ömürlü olması için en temel ikinci kriterdir.

Unutulmamalıdır ki halınızı yıkatmak sizin sağlığınız için çok önemlidir. Halınızı yıkatmak konusunda halınız için aynı cümleleri kurmak maalesef imkansız. Halınız her yıkandığında, üzerinde dolaşan fırçalar ve hiçbir kimyasal temizlik malzemesi kullanılmasa bile suyun verdiği hasar halınızın ömrünü kısaltır.
SOSYAL MEDYA
Bölge Halı Yıkama Google Plus Sayfası Bölge Halı Yıkama Facebook Sayfası



2015 - © Tüm hakları Bölge Halı Yıkama Servisi firmasına aittir. İzinsiz içerik kullanılamaz.   DMCA.com Protection Status