BÖLGE HALI YIKAMA LOGO
BÖLGE HALI YIKAMA HAKKIMIZDA YIKAMA AŞAMALARI FOTO GALERİ İLETİŞİM ADRESLERİ
24 SAATTE HALI TEMİZLİK
Pazar Cumartesi Günleri Açık Halı Yıkama
TELEFONLAR
ÜCRETSİZ SERVİS
Halı Yıkama Blogger Sayfası

Piyasanın en pahalı ve en kaliteli halı şampuanını kullanıyoruz

Firmamız Bölge Halı Yıkama servisi, işine verdiği önemi, makina techizat ve kimyasal temizlik maddelerinde de göstermektedir. Biliyoruz ki halı yıkama sektöründe memnuniyet kaliteli malzemeler kullanmaktan geçiyor. Bilgilendirme amaçlı kullandığımız halı şampuanını sizlerin bilgisine sunuyoruz.

İyi bir halı yıkama şampuanı bol miktarda, kaliteli köpük üretebilmeli ve bir o kadar da kolay durulanabilmelidir. Halı kiri, aynı zamanda halı dokusuna elektrostatik olarak yapışmış maddeleri de içerir. Kullanmış olduğumuz Halı Yıkama Şampuanı formülünde bulunan anyonik maddeler bu bağı parçalayarak, kirin sadece bir kısmını değil, tamamını yüzeye taşıyıp gerçek anlamda bir temizlik sağlar.

Kullandığımız Halı Yıkama Şampuanı yapımında kullanılan formülasyon, uzun araştırma ve denemelerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Tamamen çevre dostu olan biyolojik formüllü halı yıkama şampuanları, halıları gerçek anlamda temizleyerek, parlamasını sağlar.

Piyasada pek çok halı yıkama şampuanı bulunmaktadır. Bir çoğu merdiven altı yerlerde, Sağlık Bakanlığı üretim izni olmadan üretilen; bu tür asit bazlı ürünleri kullanmak halının liflerini yıpratan kimyasal bir süreç ile sonlanabildiği gibi, sağlığa da zararlıdır. Ucuz kimyasal maddeler içermeyen ve naturel hammaddelerden özel olarak imal edilen, Halı Yıkama Şampuanları aynı zamanda yıkanan halıların ömrünü uzatır, kirlenmesini geciktirir.

Sizler için tecrübelerimizle ve işimize verdiğimiz önemle piyasadaki en kaliteli halı şampuanlarını kullanmaktayız.
SOSYAL MEDYA
Bölge Halı Yıkama Google Plus Sayfası Bölge Halı Yıkama Facebook Sayfası



2015 - © Tüm hakları Bölge Halı Yıkama Servisi firmasına aittir. İzinsiz içerik kullanılamaz.   DMCA.com Protection Status